نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه
سرخط خبرها
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی:

بهبود وضعیت تامین آب شرب روزانه ۱۰ روستا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۰۳۴
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
بهبود وضعیت تامین آب شرب روزانه ۱۰ روستا در خراسان رضوی
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی در سال جاری و از زمان اجرای طرح یک پارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی تاکنون روزانه وضعیت تامین آب شرب ۱۰ تا ۱۲ روستا در این استان بهبود یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علوی سیرصعودی هزینه‌های مربوط به اجرای پروژه‌های آبرسانی را یاد آورشد و گفت: پروژه‌ها و طرح‌های آبرسانی با وجود کمبود اعتبارات، قابل تعطیل نیست و با تلاش شبانه روزی همکاران ارتقاء شرایط تامین آب روستا‌های تحت پوشش در دست اقدام قرار دارد.


علوی با بیان اینکه شیوع کرونا ویروس و همزمان افزایش دما، سرانه مصرف آب در استان را در بعضی مناطق تا ۳۰ درصد افزایش داده است افزود: این افزایش مصرف فشار مضاعفی به منابع تامین آب استان وارد کرده است.


وی خاطر نشان کرد: با هدف تامین هزینه پروژه‌های آبرسانی، جذب مشارکت به اشکال مختلف از جمله رایزنی با شورا‌های اسلامی روستایی، مشارکت با دهیاری‌ها و استفاده از ظرفیت خیرین و وجوهات شرعی در دستور کار قرار گرفته است که نتایج خوبی در پی داشته است و برای مرمت شبکه‌های توزیع آب هم استفاده از ظرفیت تبصره سه در اختیار شورا‌های اسلامی راهگشا می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->