تصادف مرگبار در محور بردسکن - خلیل آباد با سه قربانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) داروخانه‌ها با ۱۴۰۰ میلیارد چک برگشتی در آستانه ورشکستگی هستند پهبادهای آتش نشان جان ۶ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند+تصاویر حساب مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد از یک تا ۳ میلیون تومان شارژ شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معلمان آزاد با چه شرایطی می‌توانند در مدارس غیردولتی درس بدهند؟ زنگ خطر افزایش آلزایمر و زوال عقل در ایران به صدا درآمد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری روی میز کمیسیون اجتماعی مجلس سیل ارتباط سبزوار با مرکز بخش "روداب" را قطع کرد (۲۱ اردیبهشت) جزییات کمتر شنیده شده پرونده یسنا از زبان خبرنگاری که گم شدن او را رسانه‌ای کرد نجات رانندگان نیسان و وانت از درون سیلاب توسط آتش نشانان (۲۱ اردیبهشت) ممنوعیت‌های دارویی سفر حج اعلام شد رییس سازمان نظام پزشکی مشهد: متوسط رشد تعرفه سالانه در حدود ۲۱ درصد است و نرخ تورم ۵۰ درصد آیا مدارس مشهد فردا (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس تهران فردا (شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ جزئیات خسارت‌های وقوع سیل در کلات | خللی در برگزاری دومین مرحله انتخابات به وجود نیامد (۲۱ اردیبهشت) توضیحات مدیریت بحران خراسان رضوی درباره خسارت‌های سیل اخیر | بارش ۴۷ میلی‌متر باران در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی:

بهبود وضعیت تامین آب شرب روزانه ۱۰ روستا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۰۳۴
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶
بهبود وضعیت تامین آب شرب روزانه ۱۰ روستا در خراسان رضوی
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی در سال جاری و از زمان اجرای طرح یک پارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی تاکنون روزانه وضعیت تامین آب شرب ۱۰ تا ۱۲ روستا در این استان بهبود یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علوی سیرصعودی هزینه‌های مربوط به اجرای پروژه‌های آبرسانی را یاد آورشد و گفت: پروژه‌ها و طرح‌های آبرسانی با وجود کمبود اعتبارات، قابل تعطیل نیست و با تلاش شبانه روزی همکاران ارتقاء شرایط تامین آب روستا‌های تحت پوشش در دست اقدام قرار دارد.


علوی با بیان اینکه شیوع کرونا ویروس و همزمان افزایش دما، سرانه مصرف آب در استان را در بعضی مناطق تا ۳۰ درصد افزایش داده است افزود: این افزایش مصرف فشار مضاعفی به منابع تامین آب استان وارد کرده است.


وی خاطر نشان کرد: با هدف تامین هزینه پروژه‌های آبرسانی، جذب مشارکت به اشکال مختلف از جمله رایزنی با شورا‌های اسلامی روستایی، مشارکت با دهیاری‌ها و استفاده از ظرفیت خیرین و وجوهات شرعی در دستور کار قرار گرفته است که نتایج خوبی در پی داشته است و برای مرمت شبکه‌های توزیع آب هم استفاده از ظرفیت تبصره سه در اختیار شورا‌های اسلامی راهگشا می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->